Tom Vander Heyden

Photography

Brussels…

februari 10, 2017
Just snapshots

Deze keer geen fietsen of mooie natuur maar bitterhard naar de realiteit van elke dag.
Mijn dagelijkse woonwerk-traject  Meerhout – Brussel ZUID, zitten vol mooie beelden. Beelden die als normaal worden beschouwd maar toch telkens weer anders. Ik heb er echter nooit bij stil gestaan hier foto’s te nemen dus enkele weken geleden de camera ter hand genomen en beginnen fotograferen. Interessant om het aan de lijve te voelen hoe moeilijk het is om het dagelijkse leven te fotograferen. Niet makkelijk maar alle begin is moeilijk, nietwaar?

Zo wandelde ik enkele weken geleden door de straten rond het zuid-station en maakte de volgende beelden.


Awesome 2016!
Awesome 2016!


Reply

Wat wil je zoeken op mijn site?
"Say Hi" via onderstaand formuliertje...
Thank you! We received your message
Sorry, unexpected error. Please try again later
News

Brussels…

Just snapshots Deze keer geen fietsen of mooie natuur maar […]

Awesome 2016!

Best wishes 2017 Misschien ben ik er al wat laat […]

Comments
baeyens albert on Peugeot RE-Cycling
“ik heb nog zo een originele Peugeot staan in goede staat. Iemand interesse ? ”
baeyens albert on Peugeot RE-Cycling
“Ik heb hier thuis nog zo een hele originele Peugeot staan in zeer goede staat …”
wim on Peugeot RE-Cycling
“dag tom, mooie restyling van deze peugeot ! ben zelf bezig eentje aan het restaureren, en ik …”
Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013