Tom Vander Heyden

Photography

Instagram – Best Nine of 2016

december 31, 2016

Instagram 2016

Afgelopen jaar ben ik me meer en meer aan ’t focussen op Instagram. Facebook en twitter is reeds van mijn smartphone gevlogen en enkel Instagram is overgebleven. Instagram vind ik persoonlijk wel een fijne tool om een soort van dagboek bij te houden. Je foto-likes zijn soms een maatstaf om te kijken wat er leeft bij je volgers. Facebook nam veel te veel vrije tijd af. Ik stond er van versteld hoeveel tijd je dagelijks “even checken van FB” verloor.

Zoals elk einde van het jaar is het leuk om te weten welke nu juist je “best-of” was het afgelopen jaar 2016.
http://2016bestnine.com is zo een analyse-tool die de beste 9 foto’s laat zien…

Zin om me te volgen in 2017? http://www.instagram.com/tom_vh

 


KATO Adventures – PDS 2016 Awesome 2016!
KATO Adventures – PDS 2016
Awesome 2016!


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center