Tom Vander Heyden

Photography

Kim Saenen – unpublished video

november 4, 2014

Video tryout…

Niet-gepubliceerd materiaal… we kennen het allemaal wel. Waarom deze video nooit is gepubliceerd, was gewoon omdat hij niet, volledig klaar was… of was het misschien dat het net de boodschap miste. Of misschien vond ik het op die moment niet goed genoeg, of…

Ondanks dit wil ik deze video toch graag even delen met jullie. Zoals ik al zei, ’t was een soort conceptshoot waarbij ik het de overgang van de nieuwe fietskledij 2013 naar 2014 wou in beeld brengen.

Met Kim had ik al een paar keer samengewerkt en telkens is het wel fun!
De zweetdruppels zijn echt… en volgende keer steek ik oorpluggen in mijn oren (rijden met MTB banden op rollen geeft een hels geluid!) ;o)

Camera:
Panasonic GH2

Lenzen:
Nikon 50mm 1.4 + adaptor
Panasonic 20mm 1.7

 

20131207-_TVH7326


Galtür 2014 TomTom Sportwatches 2014
Galtür 2014
TomTom Sportwatches 2014


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center