Tom Vander Heyden

Photography

Bloglovin’

Bloglovin' Toevoegen

september 4, 2014
Bloglovin’

Heb je een favoriete blog die je wil blijven volgen, dan zit je bij Bloglovin aan ’t juiste adres. Wat je moet doen is enkel moet je een account aanmaken en vervolgens kan je dan je favoriete blogs toevoegen.
Van zodra iemand een nieuwe blogpost heeft aangemaakt op een van je favoriete blogs, krijg je daar een melding van in je mailbox. Een afbeelding of enkele korte zinnen vertellen in ’t kort waarover de blogpost gaat. Ook het instellen van het aantal mails is mogelijk. Nadat je de blogpost gelezen hebt, wordt deze gemarkeerd als gelezen, handig toch!

Onderaan heb ik in mijn voettekst een link gezet naar mijn bloglovin’ link, dus waar wacht je nog op…

bloglovin02

bloglovin01


Ik ga naar de Cameleon Bike shop en koop een… TILF… and ride like
Ik ga naar de Cameleon Bike shop en koop een…
TILF… and ride like


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center