Tom Vander Heyden

Photography

Friday fever

maart 14, 2014
Friday Vibes!

Yes eindelijk, na een lange periode inactiviteit op mijn blog, terug leven! De afgelopen weken waren wederom druk, met allerlei shoots en nieuwe ervaringen!

20140201-_TVH9950

Team Narviflex Nomadesk 2014

Begin februari was er nog een fotoshoot gepland met het Team Narviflex Nomadesk waarbij we de bedrijfshal mochten gebruiken voor hun officiele fotoshoot voor 2014. Net voor ik op skiverlof vertrok had ik nog snel een ‘behind the scene’ filmpje gemaakt zodat de team-fans&sponsors konden meegenieten van de superzotte dag! Thx Stijn voor de assistentie!


Photo 12-02-14 17 39 39

Let it snow let it snow…

Een weekje later stonden Stijn en ik op de latten in Zell am See voor een weekje sneeuwpret en ook om de mogelijkheden te testen van mijn nieuwe GoPro Hero 3+. Genoeg beeldmateriaal voor weer een toekomstige blogpost. Puur vakantie, geen stress!


Granville Factory Team 2014

teaser

Kort daarna was het de beurt aan Granville Factory Team om hun officiele shoot te doen in Mojacar (Spanje)! Ongelooflijke ervaring om eens in het buitenland te shooten…

Wat neem je zoal mee met zo’n opdracht?
Je moet echt wel een selectie maken van wat je echt wel en niet nodig hebt. En hoe neem je dat allemaal mee op het vliegtuig? Allemaal vragen die ik had voor ik eraan begon maar uiteindelijk is het supergoed meegevallen. Thx Danny voor de assistentie en alle ‘jokes en foodplaces’!

Ondertussen zijn de foto’s geselecteerd en bewerkt en zijn ze klaar voor publicatie. Ik ben wel benieuwd waar deze allemaal gaan opduiken, want zeg zelf, wat is er fijner dan een publicatie op echt papier, toch?


Wie de O2 bikers van deze maand kocht, heeft misschien mijn foto’s wel opgemerkt in het artikel ‘Roadbook: Bierbeek’.

Altijd weer fijn om deze foto’s, die reeds vorig jaar genomen zijn, te zien verschijnen in het magazine.

20130706-_TVH3210


Behind-the-scene Narviflex Nomadesk 2014 Granville Factory Team 2014
Behind-the-scene Narviflex Nomadesk 2014
Granville Factory Team 2014


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013