Tom Vander Heyden

Photography

“Autumn ride”

oktober 15, 2013

Herfst

Stillaan dalen de temperaturen weer en dat betekent weer dat je die thermojasjes kan gaan zoeken. Daar een fotograaf steeds op zoek is naar nieuw portfolio materiaal, was het 2 weken geleden weer eens tijd om er op uit te trekken. Zogezegd zo gedaan. Rugzak gepakt en gezakt, een manfrotto statief onder mijn oksel en hop we waren weg voor een paar “Autumn ride” pictures.

 

20131006-_TVH6216

Materiaal

Telkens denk ik als ik thuis kom, verdekke waarom heb ik geen foto’s van de gebruikte set-up…
Enfin, met beperkt aan materiaalruimte in mijn rugzak nam ik het volgende mee:

  • mijn trouwe Nikon D700, met net gepoetste sensor (van bij Procirep),
  • Nikon 14-24mm f2.8
  • Remote control van Hahnel (type HW433)
  • Manfrotto statief (max Hoogte ongeveer 3m50)

20131006-_TVH6198

Locatie

Alltijd moeilijk om pareltjes van mountainbike-trails te vinden in dit belgenlandje. Soms passeer ik er, dan denk ik, “dit moet ik onthouden” en dan een paar weken later ben ik het weer vergeten. Dit maal was het niet zo… Omdat het niet ver van mijn deur is en makkelijk te bereiken… -> Averbode

Eigenlijk heb ik er geen idee van of je er al dan niet mocht rijden maar, meneer de boswachter, we hebben niets vernield of diertjes opgejaagd.

20131006-_TVH6138


Week van de Fairtrade 2013 Just another sunday…
Week van de Fairtrade 2013
Just another sunday…


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center