Tom Vander Heyden

Photography

Velofollies 2013

januari 24, 2013

Het aankomende weekend is het weer Velofollies. Velofollies is dé fietsbeurs voor de echte wielerliefhebber. Het gaat door van vrijdag 25 tot zondag 27 januari in Kortrijk Xpo en je vindt er de nieuwste snufjes en accessoires voor de fiets.

Ook worden er de nieuwe teams voorgesteld en kan je een praatje slaan met de rijders van de desbetreffende (mountainbike-)teams.

Doordat de deadline snel naderde, werd het een race tegen de klok om alle shoots en daarbij horende foto’s tijdig klaar te hebben voor de flyers en publicaties. Ik vond het in ieder geval een hele eer om atleten, zoals Luc Van Lierde, Sven Nys, Kim Saenen, Iciar Van Den Bergh,… voor mijn lens te hebben.

Ben je benieuwd naar het resultaat van de shoots, dan moet je zeker de stand van Granville 650B Concept Team, Insane Trial, “THE HERO IS IN YOU”, Narviflex-Nomadesk… en een tal van hun sponsors gaan bekijken.

Hier alvast een teaser gemaakt door Nodrugs: Teamvoorstelling meetgreet 2013 Granville 650B Concept Team

Give-away

Vind je een publicatie op Velofollies van me, neem er een foto van, deel het op twitter met de hashtag #tomvhpub en misschien win je een originele afdruk uit mijn portfolio…

Say hi

Moest je me zaterdag op Velofollies zien, kom dan gerust iets zeggen. ’t altijd fijn om lezers van mijn blog in levende lijve te ontmoeten.
See you at Velofollies!


“Zelfportret” – DIY GoPro Mount Velofollies 2013 – Day after
“Zelfportret” – DIY GoPro Mount
Velofollies 2013 – Day after


Comments to “Velofollies 2013”


  1. Reply

    Knap tom,ben echt wel fier op jou!!!!
    tanteke  2. Reply

    nice! ben fier op u!


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center