Tom Vander Heyden

Photography

Wakeboarden

december 20, 2012

Terwijl het al volop winter is, ga ik hier toch nog even een paar foto’s tonen van afgelopen zomer.
Op een fijne zomeravond in Augustus vroeg Heleen, of ik niet mee wou gaan wakeboarden. En ik die dat al een heel tijdje op mijn todo list staan had, twijfelde geen moment. Zo gezegd, zo gedaan. Vanuit de boot toch nog enkele foto’s van Heleen gemaakt…

Wakeboarden - Heleen
’t was een leuke ervaring!
‘k moet zeggen dat het eigenlijk nog wel meevalt om te doen. Enkel de start is een beetje moeilijk maar eens je op het board & het water staat, is het makkelijker als snowboarden. Er zijn nog een paar korte filmpjes gemaakt met de Go Pro maar omdat de boarder te ver achter de boot hing, zijn ze van weinig waarde…


Help Portrait 2012 – Aalst No endings… only new beginnings in 2013
Help Portrait 2012 – Aalst
No endings… only new beginnings in 2013


Comments to “Wakeboarden”


 1. Reply

  Dag Tom
  Knappe foto’s!
  Ik vroeg me af welke lens je hier hebt gebruikt? 70-200mm?


  • (Administrator)
   Reply

   Dank je wel voor de fijne reaktie. Ik heb inderdaad de Nikon 70-200mm 2.8 gebruikt.


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center