Tom Vander Heyden

Photography

Mijn moemoe-35mm-experimentje

november 19, 2012

Sinds donderdag ben ik weer een beetje aan ’t experimenteren met video… Waarom? Omdat het gewoon meer en meer gevraagd wordt. Sneller internet laat het ook toe om meer en meer film online te gooien. Als het me ligt, spring ik misschien wel mee op de trein maar dan besef ik maar al te goed dat ik nog heel veel zal moeten oefenen!

Onderstaande video, mijn 84 jarige spring-in-t-veld-moemoe…

My grandmother from Tom VH on Vimeo.

Met dank aan Nikon om me even de D3200 te laten testen.
Zeer fijn toestel, zowel qua bediening als gebruik. Maar een van dezer volgt er nog een uitgebreide test…


Enduro Clinic Help Portrait 2012 – Aalst
Enduro Clinic
Help Portrait 2012 – Aalst


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center