Tom Vander Heyden

Photography

Kermiskoers aan mijn voordeur

september 22, 2012

Terwijl ik nog steeds volmondig ja zeg tegen mountainbike fotografie, had ik vorige zaterdag even een uitspatting om ook eens een paar snapshots te gaan maken op een kermiskoers ‘met van die baan-coureurs’… ’t is wel bij een paar foto’s gebleven want ik had reeds andere plannen die dag… Kermiskoers - Meerhout 2012
Meestal zoek ik wel een paar mensen & omstaanders op, die sfeer in de koers bepalen. Deze keer waren het een paar gepensioneerde die in de ban waren van het kalender-coverke… Kermiskoers - Meerhout 2012

Mensen vinden het altijd wel leuk als ze een foto in hun handen krijgen dus had ik snel nog enkele afgedrukte foto’s aan hen overhandigd. Kermiskoerske - prints(camera: Iphone 3GS)


Singletrails ‘part 524’ Dolomiti – Ride to Heaven 2012
Singletrails ‘part 524’
Dolomiti – Ride to Heaven 2012


Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tom Vander Heyden | All pictures have copyrights!
©2013

Privacy Preference Center